Begeleiding

Thuishulp Woudenberg B.V. levert begeleiding via WMO, particulier en PGB


Wij zijn er om u te helpen en uw netwerk te ondersteunen.

De begeleider helpt bij het vergroten van de zelfredzaamheid in het dagelijks leven. Wanneer u bijvoorbeeld structuur nodig heeft of uw dagindeling anders wilt invullen of uw administratie op orde wilt krijgen. U bepaalt zelf uw doelen.

Uw begeleider staat naast u om u te helpen en te begeleiden in de praktische invulling hiervan en samen met u ervoor te zorgen dat u uw doelen kan behalen.

Er wordt vaak gewerkt aan doelen zoals:


  • leren plannen en organiseren
  • hulp bij administratie
  • doelgericht werken met een ondersteunende dagindeling
  • communicatie met gezinsleden of familie herstellen
  • psycho-educatie (inzicht geven in psychiatrische klachten; begrijpen van eigen autisme, depressie e.a.)
  • sociale vaardigheden (her)ontwikkelen
  • hulp bij zoeken naar passende dagbesteding.

We hebben geen wachtlijst en een vaste begeleider is bij ons vanzelfsprekend

Denkt u recht te hebben op een indicatie voor begeleiding?


U kunt de gemeente bellen om te vragen of u hiervoor in aanmerking komt en ons bedrijf opgeven als voorkeursaanbieder. Zodra de indicatie rond is kunnen wij de hulp gaan opstarten. Ook kunt u particulier of via PGB bij ons inkopen.


Liever eerst persoonlijk contact? Bel gerust naar (035) 7723878

Kijk op de website van Regio Gooi & Vechtstreek hoe cliënten ons beoordelen.


Hierbij stellen we vast een aantal medewerkers aan u voor:

Mijn naam is Pascale Goudsblom, ik ben getrouwd en ik ben moeder van 4 kinderen. Ik kook graag, ben positief ingesteld en ik hou van gezelligheid. Van het helpen en samenwerken met mensen krijg ik energie. Het was daarom ook een logisch gevolg dat ik de opleiding persoonlijk begeleiden ben gaan doen om van mijn passie het helpen en werken met mensen mijn beroep te maken. Mijn doel is dan ook om samen met u te kijken: waar loopt u tegenaan en welke doelen u graag wilt behalen. Dan kunnen wij samen een plan maken hoe ik u hierbij kan ondersteunen en helpen. Zodat u zelf de regie houdt over uw eigen leven.
Mijn naam is Esther Rootert. Ik ben de trotse moeder van een zoon van 19 jaar. Anderen noemen mij sociaal,betrokken, positief ingesteld en zorgzaam. Het geeft mij een goed gevoel anderen te helpen. Om die reden ben ik de opleiding persoonlijk begeleiden gaan volgen, en doe dit werk enige tijd vol passie. Mijn kracht ligt in het luisteren naar de behoefte van de cliënt en hier de ondersteuning te bieden waar nodig. Mijn dag is geslaagd als ik met een tevreden gevoel kan terugkijken op de dag en cliënten naar tevredenheid heb kunnen helpen
Hallo, mijn naam is Daphne. Ik ben getrouwd en heb 3 schatten van kinderen, 2 honden en 2 katten. In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de natuur met mijn honden. Ook houd ik van lezen en lekker koken. Het helpen en stimuleren van mensen om het beste uit zichzelf te halen, geeft mij een gevoel van voldoening. Als begeleider ga ik de uitdaging graag aan om samen met u te kijken hoe we, met uw wensen in gedachten, kunnen werken aan het behalen van uw doel. Ik kan u helpen en ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld het plannen van activiteiten, het maken van een dagplanning. Maar ook bij sociale contacten, zoals met buren en familieleden. We kijken samen naar wat u nodig heeft en waar u hulp bij nodig hebt.
Mijn naam is Tanja de Wit. Samen met mijn man Olaf, zoon Stan en dochter Kyra woon ik in Bussum. In mijn vrije tijd lees ik veel en ben ik graag creatief bezig samen met mijn dochter. Na 11 jaar in de mode te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik werk ondertussen al bijna 4 jaar met veel plezier bij Thuishulp Woudenberg. Werken met mensen is iets waar ik altijd al veel voldoening uit haalde. Persoonlijk begeleider is mij dan ook op het lijf geschreven. Elke cliënt is uniek en vraagt om een andere benadering. Als begeleider vind ik het belangrijk om met de cliënt samen te kijken naar de doelen en te ondersteunen waar nodig. Samen resultaten boeken en te stimuleren om de zelfredzaamheid te versterken. Zo houdt u zelf de regie!
Thuishulp Woudenberg B.V.
Floris Vosstraat 34
1222 HE Hilversum

Telefonisch bereikbaar op
werkdagen van 8:30 - 17:00 uur
035 - 77 238 78

www.thuishulpwoudenberg.nl
info@thuishulpwoudenberg.nl